Romantische komedie waarin drie beste vriendinnen na het overlijden van hun hartsvriendin besluiten om haar bucketlist te voltooien. Dat levert allerhande avonturen en liefdes op, maar ook frictie.
Na de begrafenis van hun op tragische wijze omgekomen vriendin Bella, besluiten drie hartsvriendinnen haar bucketlist af te vinken om haar leven te vieren. Het lijstje levert vooral memorabele momenten op, van parachutespringen en formule 1-racen tot aan een Brazilian wax. Andere punten vormen echter een grotere uitdaging. Nummer drie staat dan wel zo onschuldig midden op de lijst, maar het is werkelijk geen makkie om de ware liefde te vinden. Avontuurlijke, romantische komedie over hoe het leven, de vriendschap en de ware liefde uiteraard niet van een lijstje afhangen.

Titel: Bella Donna's
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

HumorReizen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.