In deze dialoogloze animatiefilm, met vloeiende kleuren en krachtige inktlijnen, wordt een meisje geboren met vleugels en een snavel. Ze vindt een plek in een circus, waar ze wordt opgevangen door een oude clown.
In deze dialoogloze animatiefilm, met vloeiende kleuren en krachtige inktlijnen, wordt een meisje geboren met vleugels en een snavel. Haar tirannieke vader verstoot haar. Ze vindt een plek in een circus, even buiten de stad, waar ze wordt opgevangen door een oude clown. Maar ze blijft een rariteit. In de stad is het leven echter nog harder: agressief en duister.

Credits

Productiebedrijf
il Luster B.V.
Distributie
il Luster B.V.

Titel: Bek
Jaar: 2004
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.