Een op het ritme van Moby’s Be the One gemaakte montage van screenshots en foto’s over een apocalyptische, mysterieuze zwarte wolk die leidt tot de verdwijning van een geliefde.
In de stijl van een website wordt het tragische verhaal verteld van een meisje dat haar vriend kwijtraakt. Niet aan een ander, maar aan een apocalyptische, mysterieuze, zwarte wolk die boven de stad verschijnt en duizenden mensen doet verdwijnen. De film is een op het ritme van Moby’s Be the One gemaakte montage van screenshots (van onder andere status-updates) en foto’s. Met elkaar vertellen ze het verhaal van de wolk, en van hun liefde.


Credits

Production Design
Visual Effects

Titel: Be the One
Jaar: 2011
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still