Als kind zorgen voor je ouder laat diepe krassen achter. In deze documentaire gaat Lucien in een therapeutische familieopstelling de confrontatie aan met zijn onveilige jeugd.
Als de rollen tussen ouder en kind omdraaien, neemt een kind een verantwoordelijkheid op zich die het later maar moeilijk van zich af kan schudden. In de documentaire At the Feet of My Mother gaat Lucien in een zogeheten therapeutische familieopstelling de confrontatie aan met zijn onveilige jeugd. Als kijker reizen we met hem mee langs onmacht, woede en verdriet. Gaandeweg ontstaat een intiem beeld van parentificatie.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Visual Effects
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Titel: At the Feet of My Mother
Jaar: 2021
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still