Sarah en Bram houden in deze horror­film een plas­pauze in Wallonië met huiv­er­ing­wekkende gevolgen. In de geest van de Japanse legende Aka Manto krijgen ze de keus tussen rood of blauw wc-papier.
Rood of blauw wc-papier? Die keuze krijgen Sarah en Bram voorgeschoteld als ze langs de weg in Wallonië een plas­pauze houden en merken dat het toilet­pa­pier op is. Deze effec­tieve horror­film werd gemaakt in opdracht van de VPRO, voor het op Halloween uitge­zonden tv-programma Masters of Fear. Het verhaal is gebaseerd op de Japanse Aka Manto-legende over een kwade geest die onheil brengt in open­bare toiletten.

Titel: Arrêt Pipi
Jaar: 2015
Duur : 6 minuten
Categorie: Interactief project
Editie: NFF 2016

HorrorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte