Portret over leven en werk van de bekende Nederlandse schrijver Arnon Grunberg door interviews rond zijn veertigste verjaardag die hij in Argentinië viert.

Op 22 februari 2011 vierde de bekende Nederlandse schrijver Arnon Grunberg zijn veertigste verjaardag in de Argentijnse stad Salta. Onder de genodigden was ook filmmaker David Kleijwegt. Grunbergs 35ste verjaardag in Dublin had als thema ‘heb je vrienden’ waarmee het uitgangspunt voor deze documentaire geboren was. Interviews met Grunberg zelf, zijn moeder en een keur aan genodigden leveren een genuanceerd portret. Leven en werk van de auteur blijken innig vervlochten.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
VPRO TV
Omroep
VPRO TV

Titel: Arnon Grunberg: Heb je nog steeds vrienden?
Jaar: 2011
Duur : 53 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

Kunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.