Anouks eerste Nederlandstalige single is de basis voor een kleurrijke vertelling over een kalverliefde op de camping.
De clip bij de eerste Nederlandstalige single van Anouk speelt zich ook af in een typisch Hollandse setting: de camping. Tussen de caravans en sanitairblokken bloeit daar de liefde op tussen twee jonge vakantievierders. Het is een kleine maar tegelijk uitbundige en humoristische vertelling van een kalverliefde, door regisseur Emma Westenberg gegoten in een uitbundig kleurenpalet. Met bijrollen voor Kenny B en Rachel Hazes.

Onderdeel van Fullscreen: videoclips of het NFF, waarin muziekjournalist Job de Wit de clip-oogst van het afgelopen jaar doorneemt met gasten Sef en Ome Omar.

Credits

Uitvoerend Producent
Kostuumontwerp
Productiebedrijf
Goldilox B.V.
Distributie
Universal Music B.V.
Postproductiebedrijf
De Grot

Titel: Anouk - Dominique
Jaar: 2015
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.