Coming of age-documentaire over negen jonge vrouwen die in communevorm wonen aan de rand van Maastricht. Door alles samen te delen zetten ze zich af tegen de kapitalistische maatschappij.
In deze coming of age-documentaire worden negen jonge vrouwen gevolgd die samen een hechte commune vormen aan de rand van Maastricht. Daar zetten ze zich, door al hun bezittingen, voedsel en leefruimtes te delen, af tegen de kapitalistische maatschappij. Terwijl zusjes Anna en Amber al toekomstplannen maken, wordt het ook binnen de rest van de groep duidelijk dat hun afscheid onontkoombaar is.

Credits

Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
Boeddhistische Omroep Stichting

Titel: Allez, Viens!
Jaar: 2015
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015

Natuur & MilieuMaatschappijRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.