Een man komt op zijn verjaardag thuis en treft een verlaten huis aan. In de veronderstelling dat zijn vrouw een verrassingsfeestje heeft georganiseerd, gaat hij op zoek naar de verborgen gasten. Hij vindt niets, behalve een videoband met het etiket 'speel me af'.
Australische thriller van de op achtjarige leeftijd geëmigreerde Nederlandse regisseur Rolf de Heer over een man die op de dag van zijn verjaardag ook promotie maakt op zijn werk. Wanneer hij thuiskomt treft hij een verlaten, donker huis aan. In de verwachting dat zijn vrouw Alexandra met zijn twee kinderen een verrassingsfeestje hebben georganiseerd, gaat hij op zoek naar de verborgen gasten. Hij vindt niets, behalve een videoband met het etiket 'speel me af'.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Camera
Set geluid
Productiebedrijf
Vertigo Films
Distributie
Paradiso Filmed Entertainment

Titel: Alexandra's Project
Jaar: 2003
Duur : 1 uur, 51 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still