Astrid woont in een verlaten gebied. Goed voor haar landschapskunst, maar de eenzaamheid groeit. Dan maakt de excentrieke Emily haar entree. Ver weg van alles kunnen ze onbezorgd vrijen, dromen en filosoferen.
Astrid heeft de wereld de rug toegekeerd en woont in haar auto in een verlaten gebied, waar ze aan landschapskunst werkt. De dagen verstrijken en haar eenzaamheid wordt overweldigend, tot de excentrieke maar nuchtere geologe Emily in haar leven verschijnt. Hun leven is idyllisch; in een woest en prachtig landschap, ver van de maatschappij, kunnen ze onbezorgd vrijen, dromen, en filosoferen.


Credits

Uitvoerend Producent
Kostuumontwerp
Set geluid

Titel: Al was het maar voor even
Jaar: 2017
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

GenderDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.