Kort drama waarin een Vietnamese vrouw een schijnhuwelijk aangaat met een gehandicapte Amerikaanse oorlogsveteraan. Hoe vindt ze de balans tussen hun zakelijke overeenkomst en haar eigen verlangens?
Hoa, een jonge Vietnamese vrouw, gaat een schijnhuwelijk aan met een gehandicapte Amerikaanse oorlogsveteraan. Hij biedt haar financiële stabiliteit en een verblijfsvergunning, maar het huwelijk is een zakelijke overeenkomst en ze moet in een onbekend land een nieuw leven opbouwen. Hoe kan ze evenwicht vinden tussen de voorwaarden van hun huwelijkscontract en haar eigen persoonlijke verlangens? Zonder een oordeel te vellen, toont dit korte drama hoe twee mensen proberen het beste van hun leven te maken, zij het op onconventionele wijze.

Credits

Creative producer
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design

Titel: A Mutual Understanding
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills