Vrouwelijke helft van een jong schel­men­stel laat zich verleiden tot een huwelijk met een vermo­gend, termi­naal ziek heer­schap. Wanneer termi­naal rekbaar blijkt, gaat dat ook gelden voor de moraal.
Een mooie jonge kapster, die een plezierig leventje leidt met haar vriend en wat bijver­dient als gezelschaps­dame, laat zich strikken door een scha­trijke oude klant, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Na de huwelijks­voltrekking ontstaat er een compli­catie: haar gezelschap doet de man hele­maal opleven, met al zijn hitsige verlan­gens. Onder­tussen neemt haar vriend een voorschot op de verwachte miljoenen.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Escort
Jaar: 2006
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2006

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiedrama (2006)
Frank Ketelaar

Gouden Kalf nominaties

Beste Scenario (2006)
Frank Ketelaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte