Hoe zeven minuten in een kast voor een tienerspelletje twee buitenbeentjes doen inzien dat er maar één uitweg is. Door letterlijk als zichzelf uit de kast te komen.
Thijs en Diana zijn de buitenbeentjes van hun klas. Ze mogen ook elkaar niet, ironisch genoeg om dezelfde reden. Als ze tijdens een klassenfeest voor het tienerspelletje 7 minutes in heaven samen in een muurkast worden opgesloten willen ze eerst niets liever dan de benauwde ruimte zo snel mogelijk weer verlaten. Maar ergens tijdens die zeven minuten verandert er iets wezenlijks - zodat ze als zichzelf uit de kast kunnen komen.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: 7 Minutes in Heaven
Jaar: 2012
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.