Op een feestje wordt een meisje alleen gelaten door haar vriend, die de deur open gaat doen. Zij ontdekt in een afgelegen kamer al snel het witte goud. Na gebruik staat ze open voor nieuwe contacten.
Op een feest staan een jongen en meisje te zoenen. De bel gaat en hij maakt zich van haar los om nieuwe gasten binnen te laten. Zij vertrekt al snel naar een achteraf gelegen kamer om een paar lijntjes weg te werken. Wanneer een man van middelbare leeftijd de kamer betreedt om zijn jas weg te leggen, nodigt het verleidelijke meisje hem uit ook wat in te nemen van het witte goud. Het wordt een bijzondere ontmoeting, in meerdere opzichten.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Montage

Titel: 666 - De ontmoeting
Jaar: 2008
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.