Jeugdfilm over modegek Coco (13), die op haar nieuwe school gepest wordt om haar excentrieke kledingstijl. Ze besluit een ‘grijze muis’ te worden, maar houdt wel anoniem een populaire modevlog bij.
De excentrieke Coco is dertien en gek op mode. Als ze op de eerste schooldag vanwege haar kleding uitgemaakt wordt voor ‘Coco de Clown’ besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het leven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij onder het alias Style Tiger. Het wordt een grote hit. Stiekem hoopt Coco dat ze een beroemd stijlicoon wordt én dat Bruno, die eigenzinnige schoolgenoot, haar eindelijk ziet staan. Jeugdfilm, gebaseerd op de populaire boeken van Niki Smit.Titel: 100% Coco
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017

DramaJeugd

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.