Een musical annex muzikaal sprookje over vrouwenhandel. Vijf vrouwen, ongedocumenteerd in België, zingen de woede van zich af.

Twee zusjes uit Lagos komen via Nigeriaanse vrouwenhandelaren terecht in de ongedocumenteerde prostitutie in België. Daar delen ze een flat in een grauwe, anonieme buitenwijk met drie andere ongedocumenteerde vrouwen, die ook hunkeren naar welvaart en geluk. Ze redden zich als kokkin, danseres of sekswerker. Ze doorstaan de uitbuiting en vele vernederingen met humor en veerkracht. Tót de dag dat het hen te veel wordt. Ze komen in opstand en zingen hun woede van zich af. "We want no misery. We deserve better than poverty."

Titel: 10 Songs for Charity
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 55 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 4
Still 5