Documentaire over vijf Nederlandse topzwemmers die zich voorbereiden op de Olympische Spelen in Rio in 2016. Het verschil tussen winnen en verliezen kan miniem zijn, maar heeft enorme consequenties.
Vijf Nederlandse topzwemmers bereiden zich voor op de Olympische Spelen van 2016. Jarenlang trainen ze, ieder op hun eigen manier, zes dagen per week, kilometers per dag - met Rio als stip aan de horizon. Een indringende documentaire over de wereld van topsport, waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar waarin garantie op succes niet bestaat. Wat betekent het om alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken?

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: 0,03 seconde
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2017

Sport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.