Festivalhart 2019

Een drankje na jouw bioscoopbezoek, meedansen met (live) muziek van Utrechts talentplatform De Coöperatie, interactieve installaties beleven of aanwezig zijn bij talkshows gepresenteerd door Art Rooijakkers? Dit jaar kan dat allemaal weer in kloppend festivalhart De Winkel van Sinkel.

Daarnaast ben je op zaterdag 28 september van harte welkom op het NFF Filmfeest. Tickets voor dit feest met optredens van FATA BOOM, Manic No Learn en DJ Huego zijn nu te bestellen!

 • NFF Talkshow

  Ervaren interviewer en vaste NFF-gastheer Art Rooijakkers verzorgt op zaterdag 28 september en vrijdag 4 oktober twee Gouden Kalveren Talkshows. Komt dat zien & horen, in het monumentale festivalhart!

  Meer info
 • Muziek!

  Het NFF en De Coöperatie presenteren dit jaar weer een veelzijdig muziekprogramma. Van rauwe electropop tot atmosferische folk, kom gratis meegenieten van de unieke live optredens in het Festivalhart!

  Bekijk de line-up
 • Interactive installaties

  ITAÏ (Maria van Veelen), VERGEET PUNT (Huib Dieltjens), CIRCULUX (Reinout Scheepers) en PHONE BOOTH MYSTERIES (Herman Wegter) zijn de interactieve werken binnen de NFF Studentencompetitie die je in de Winkel van Sinkel kunt beleven.

  Daarnaast is op woensdag 2 oktober (om 17:00 en 19:00 uur) HET SOCIAL SORTING EXPERIMENT in de Winkel van Sinkel te beleven.

  Lees meer over NFF Interactive