NFF Tipt

Van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober laat het Nederlands Film Festival het zien: in filmzalen door het hele land, online en in Utrecht. In het programma zie je o.a. Nederlandse filmpremières bij jou in de buurt. Op deze pagina geven we je de leukste programmatips!

SONOS transparantie

Maak kans op een Sonos Soundbar!

Om ook jouw festival-experience vanuit huis te optimaliseren, geven wij dit jaar één Sonos Beam weg. Met deze compacte soundbar maak je jouw filmervaring nóg meeslepender. Je geniet van panoramisch geluid bij films, tv-programma’s en games, en streamt muziek, radio en meer als hij uit staat. Kans maken op deze supervette Sonos Beam?

Bloed Zweet en Tranen Filmstill

20x Goud voor Thuis

Het NFF en Pathé Thuis bedien je vanaf donderdag 9 september op jouw wenken met een aantal van de grootste successen. Je hebt de keuze uit twintig films uit de afgelopen twintig jaar. Stuk voor stuk films die zijn bekroond met de Gouden Film. Zwijmel weg bij Toscaanse bruiloft, leef (en zing) mee met het levensverhaal van André Hazes in Bloed, zweet en tranen óf zet samen de familiefilm De club van lelijke kinderen op. Bingen maar!

NFF 2021 09 25 Rode loper Do Not Hesitate Marcel Krijgsman 006

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01