Merchandise

NFF Limited Edition Collectie 2022

De nieuwste en Limited Edition NFF-merchan­dise koop je dit jaar exclusief bij de balie van Kinepolis, NS Pop-up Store, Bibliotheek Neude, Stadsschouwburg Utrecht en Slachtstraat Filmtheater. Daarnaast vind je in onze online shop: T-shirts, sweaters, tasjes, pins, sokken, sjaals en nog véél meer. Wees er snel bij want OP=OP!

Merchandise14
NFF Sjaal - Blauw/Roze

Onze Size

Houd jezelf warm deze winter met de niet alleen toffe, maar ook duurzaam geproduceerde NFF sjaal. Deze sjaal is onderdeel van de Limited Edition collectie en alleen bij een van de genoemde festival locaties verkrijgbaar. Wees er dus snel bij want op = echt op!

Prijs: €14,95

20220924 Utrecht NFF 06 Ramon Mangold
NFF Sokken

Kleuren: Blauw/Roze - Wit/Goud

Voetjes van de vloer met de leukste festival sokken van dit najaar! Hou je van kleur? Ga dan voor de unieke blauw/roze NFF sokken. Ga je liever voor de classic look, dat kan! We hebben ze namelijk ook in het wit/goud. Deze sokken wil je echt niet mislopen. Dus ren zo hard als je kan naar een van onze festival locaties om één van laatste paren te bemachtigen.

Prijs: €12,95

20220924 Utrecht NFF 03 Ramon Mangold
NFF Sweater - Zwart/Wit

De ultieme festival sweater! Deze sweater is speciaal ontworpen voor het Nederlands Film Festival 2022. Een echte collectors item! De sweater is gemaakt van 100% organisch katoen. Dus niet alleen lekker warm maar ook nog eens hartstikke duurzaam.

Prijs: €29,95