Masters

Kunstenaarsduo Lonneke Gordijn en Ralph Nauta van DRIFT, acteur en activist Jacqueline Blom en acteur en creative producer Achmed Akkabi maken respectievelijk op 22, 25 en 27 september contact met het publiek als Master tijdens het Nederlands Film Festival. Op gepassioneerde wijze bespreken de Masters ieder op één middag onderwerpen die hen aan het hart gaan in de wereld van film, toneel, televisie en kunst. De Master vult zelf het programma in en neemt diverse gesprekspartners mee voor het 2,5 uur durende programma.

Studio Drift_Masters 2022_Portretfoto

DRIFT

Donderdag 22 september, 17:30
Louis Hartlooper Complex 1

Kunstenaars Lonneke Gordijn (1980) en Ralph Nauta (1978) richtten in 2007 DRIFT op. Met een multidisciplinair team van 64 mensen werken zij aan ervaringsgerichte sculpturen, audiovisuele installaties en performances.

Jacqueline Blom Portretfoto Masters 2022

Jacqueline Blom

Zondag 25 september, 15:30
Louis Hartlooper Complex 1

Jacqueline Blom (1961) is al jaren actief als acteur in theatergezelschappen en heeft vele film- en televisierollen op haar naam staan, waaronder Ellis in Glamourland en series Penoza en Tweede Hands. Met o.a. haar podcast de Bitch en de Hoer zet ze zich in voor een gelijkwaardige en bredere vertegenwoordiging van vrouwen in film, series, op televisie en in het theater -vóór en achter de schermen.

Portret Achmed Akkabi

Achmed Akkabi

Dinsdag 27 september, 14:00
Stadsschouwburg Utrecht

Achmed Akkabi (1983) is o.a. bekend van zijn rollen in de kinderserie Het huis Anubis (vanaf 2006) en de romkom Alibi (2008). Daarnaast is hij de bedenker van de bekroonde misdaadserie Mocro maffia. In 2022 tekende Akkabi een exclusieve deal bij Amazon Prime Video waarvoor hij met reclame- en filmproductiebedrijf Tebbernekkel de aankomende jaren series en films gaat ontwikkelen.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Als eerste op de hoogte van de kaartverkoop? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.