Nederlands Film Festival 2022

Kom in contact met elkaar op NFF 2022. Van woensdag 21 tot en met vrijdag 30 september, in Utrecht en door heel Nederland!

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Still Zee van tijd

Openingsfilm Zee van tijd

Zee van tijd van regisseur Theu Boermans opent de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Sallie Harmsen, Elsie de Brauw, Reinout en Gijs Scholten van Aschat vertolken de hoofdrollen in dit waargebeurde drama.

Vrijwilliger helpt bezoeker met een VR-bril in Storyspace

Selectie Digitale Cultuur

De selectie voor Digitale Cultuur is bekend! Een deel van de geselecteerde projecten is tijdens het festival te zien in de expositie Storyspace in Bibliotheek Utrecht op de Neude. Benieuwd naar de selectie en meer weten over Digitale Cultuur? Lees meer via onderstaande knop.

Grote zaal van de Stadsschouwburg tijdens het Gouden Kalveren Gala

Herbeleef NFF 2021

Kom alvast in de stemming en blik terug op de hoogtepunten en feestelijke momenten van van het festival van vorig jaar.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle ins outs over NFF 2022? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Bezoeker poseert met NFF merchandise voor Kinepolis Jaarbeurs

Merchandise

De vetste NFF-merchan­dise koop je het hele jaar door in onze online shop. Shirts, sweaters, tasjes, pins, sokken, sjaals en nog veel meer!

Twee bezoekers onder een dekentje tijdens Brommerbios bij RAUM

Nederlandse films kijken?

Nog even geduld tot het festival van start gaat. Gelukkig kun je altijd en overal Nederlandse films kijken! Duik nu in het aanbod van Nederlandse producties in de bioscoop, op tv, online en op andere festivals.