Ga naar inhoud
ZEEVANTIJD_1.jpg

Zee van Tijd met Filmdiner

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Zo kun je in ZIMIHC theater Zuilen voor de achtste keer naar de speciale NFF-editie van het Filmdiner.

Al acht jaar vaste prik tijdens het festival: een speciale NFF-editie van het Filmdiner in ZIMIHC theater Zuilen. Verwacht op 24 september een heerlijke film met dito menu, een nagesprek waarbij je de mensen achter de film beter leert kennen en natuurlijk de vertrouwde Zuilense gezelligheid.

The Colour Kitchen verzorgt een heerlijk driegangenmenu. De inloop start om 17.00 uur, vanaf 18.00 uur gaan we van start in de theaterzaal. De entree is € 32,50 inclusief driegangendiner en film. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Over ZIMIHC theater Zuilen
ZIMIHC theater Zuilen (spreek uit: zimmik) is dé plek voor amateurkunst in Utrecht. Iedereen die kunst wil komen maken, programmeren of bekijken is van harte welkom bij de drie theaters in Overvecht, Wittevrouwen en Zuilen. Filmdiner in Zuilen is tien jaar geleden door twee wijkbewoners gestart is en wordt nu een aantal keer per jaar georganiseerd, samen met de The Colour Kitchen.

Benieuwd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030