VICE-journalist Wouter van Dijk interviewt getalenteerde filmmakers over hun films. Volg het programma live vanuit de studio of lekker vanuit je eigen stoel thuis!

Kijk alle films online voorafgaand aan het programma of naderhand. Stem voor de talkshow je ticket af of je live in de studio aanwezig wilt zijn of dat je deze ook online volgt.

De films:
De Ontmoeting - Jerry (Rutger van Leeuwen)
Korte film over een onverwachte connectie tussen vader en zoon. Wanneer Jerry (23) als mantelzorger bij zijn dementerende vader intrekt, blijkt muziek de grote verbinder.

Pantser (Jan Verdijk)
Wie kun je tijdens een wereldwijde pandemie nog vertrouwen? Twee zussen die in gedwongen isolatie leven, vinden het maar verdacht als ineens een man opduikt die hen wil helpen.

Xenomelia (Eva Tijken)
Een pakketje aannemen voor de buren kan onverwachte en tamelijk extreme gevolgen hebben. Zeker als je eigen geestelijke gezondheid al niet zo stabiel is.

De Ontmoeting - Ramzi (Lisa Smit)
Kort drama waarin een jonge vrouw tevergeefs om hulp zocht, maar nergens een helpende hand heeft gevonden. Ten einde raad laat ze datgene wat haar het dierbaarst is, achter.

Van vader op zoon (Arjen Sinninghe Damsté)
Tegen welke prijs zal de droom van volkszanger Mart Hoogkamer werkelijkheid worden? Het succes van Mart beïnvloedt niet alleen zijn vader, maar ook zijn broertje Luciano. Moet Mart zich losmaken van zijn familie?

Talks & events