Ga naar inhoud
NFF in de Molen.jpg

Spoken Word + Kleinkinderen van de Oost

Spoken Word + Kleinkinderen van de Oost is uitverkocht. Benieuwd naar gelijknamige programma's? Bekijk dan Brommerbios: Oema Foe Sranan, Korte films @ de Helling of het volledige NFFx030 programma.

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Zo kun je ook dit jaar weer naar Molen de Ster, waar de sfeervolle zagerij omgetoverd wordt tot bioscoop.

Voor het derde jaar op rij wordt de rode loper uitgerold bij Molen de Ster in Lombok. Een avond per jaar wordt onze sfeervolle Zagerij omgetoverd tot filmzaal. Dit jaar zie je hier de documentaire Kleinkinderen van de Oost. Neem plaats tussen de houtzaag en de boomstammen en geniet van het spoken word voorprogramma door Djé-rimo, die Molukse roots heeft.

Over Molen de Ster
Stichting de Sterremolen is op 27 augustus 1988 opgericht om de herbouw van Houtzaagmolen de Ster aan het Utrechtse Molenpark te realiseren. Sinds de voltooiing van de herbouw in 1998 bevordert de Sterremolen de cultuurhistorische waarde van de houtzaagmolen met zaagdemonstraties, rondleidingen en culturele evenementen.

NFFx030