Ga naar inhoud
Still bosnie wolken.jpg

PROSPEKTOR @ FOTODOK

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Ook FOTODOK doet mee, met deze talk bij de expositie De Ander, het beeld en wij.

Tijdens NFF presenteert FOTODOK samen met Prospektor het werk van documentairemaker Eefje Blankevoort, kunstenaar Tina Farifteh en fotograaf Cigdem Yuksel over migratie en beeldvorming.

De tentoonstelling De Ander, het beeld en wij is van 22 t/m 30 september dagelijks tussen 12:00 en 18:00 uur bij FOTODOK aan de Lange Nieuwstraat 7 in Utrecht te bezoeken. Tijdens de talk op 26 september gaan regisseur en producent Eefje Blankevoort, kunstenaar Tina Farifteh en fotograaf en onderzoeker Cigdem Yuksel aan de hand van hun projecten in gesprek over beeldvorming, de rol van beeldmakers en redacties. Ze geven een rondleiding en beantwoorden al je vragen.

Over Fotodok
In een oud schoolgebouw aan een idyllisch hofje in hartje Utrecht vlakbij de Dom, organiseert FOTODOK fototentoonstellingen, lezingen, debat en educatie rond maatschappelijke onderwerpen. FOTODOK vertelt verhalen met documentaire­fotografie en gebruikt daarbij ook andere manieren om deze verhalen te delen met bijvoorbeeld film, virtual reality en webdocumentaires.

Beniewd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030 Doorlopend Programma