Ga naar inhoud
Still_Zomervacht (1).jpg

NFF x ILFU Book Club: Jaap Robben - Zomervacht

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! International Literature Festival Utrecht sluit aan met een boekenclub rondom Jaap Robben’s Zomervacht, waarvan de verfilming ‘s avonds op het festival in premère gaat.

Met deze boekenclub van ILFU ga je met extra kennis naar de NFF slotfilm Zomervacht! Tijdens deze middag ga je in een klein clubje boekenliefhebbers samen met auteur Jaap Robben en regisseur/scenarist Joren Molter in gesprek over de thema’s in het boek en de film. Ook gaan de schrijver en de regisseur in gesprek over de verfilming van het boek.

Over ILFU (International Literature Festival Utrecht)
Tijdens het ILFU International Literature Festival Utrecht ontmoet je smaakmakers uit de internationale literatuur. Het festival is een avontuurlijke staalkaart van literatuur over actuele thema’s en schrijvers die het verschil maken. Dit jaar vindt ILFU plaats van 23 september t/m 7 oktober 2023, met onder meer het NK Poetry Slam, de Utrechtse Boekenmarkt, verschillende Book Talks met internationale schrijvers, YALFU (Young Adult Literature Festival Utrecht), 1000 Dichters marathon en als afsluiting de 40ste Nacht van de Poëzie.

Benieuwd naar andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030