Ga naar inhoud
20220926 - Nederlands Filmfestival -SSBU -  NFF Talent- Talent Feedbacksessies -   FOTO- Almicheal Fraay-22 uitsnede.JPG

NFF Talentdag 2023

Kickstart je carrière tijdens het Nederlands Film Festival! Kom maandag 25 september 2023 naar de NFF Talentdag. Dé plek om als nieuwe maker (opgeleid en autodidact) in contact te komen met av-professionals en je netwerk uit te breiden.

Op het Talentplein staan fondsen, omroepen, regionale hubs en talentontwikkelingsinstellingen klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe schrijf je een goede subsidieaanvraag? Wat voor trainingsmogelijkheden zijn er in Nederland? Waar kun je jouw projecten het beste pitchen? Loop langs de verschillende stands en ontdek alles wat je wil weten!

Duik samen met bekende professionals nog dieper in het maakproces tijdens de diverse inspirerende programma’s die plaatsvinden op de Talentdag. Zo leer jij bijvoorbeeld wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van je eerste project na de academie of als autodidact.

Wil jij je netwerkvaardigheden testen? Ook dat kan! Hier is volop ruimte voor tijdens de informele borrel. Bovendien kun je hier proosten met én op de winnaars van de Talent Award Ceremonie. Tijdens deze ceremonie, die ’s middags plaatsvindt op de Talentdag, worden onder andere de prijzen voor de NFF Studentencompetitie, de NFF Debuutcompetitie en de Filmfonds Wildcards uitgereikt.

Professionals & Talent Programma