NFF Talent presenteert in samenwerking met ROSE stories Writersroom.

Wil jij nieuwe filmmakers verder op weg helpen met jouw advies of een mogelijke samenwerking verkennen? Kom luisteren naar nieuwe verhalen en laat je verrassen door inspirerende scenes, live gespeeld door acteurs op de vloer!

Writersroom is een plek waar talentvolle makers hun werk in ontwikkeling presenteren. Met dank aan de Dutch Academy for Film krijgen zij coaching van professionals. Tijdens het event pitchen drie Utrechtse makers hun idee en worden scènes live voorgelezen door acteurs. Dit keer gaan acteur en beginnend filmmaker Bilal el Aoumari, schrijver Maxine Palit de Jongh en acteur en schrijver Amro Kasr hun ideeën presenteren. Tijdens Writersroom geef je als publiek actief feedback op de gepresenteerde plannen en draag je op deze manier bij aan de ontwikkeling van het concept.

Tijdens Writersroom draait het allemaal om interactie: als publiek geef je actief input op de ideeën en scripts. Zo draag je op een gunstige manier bij aan de ontwikkeling van deze talentvolle makers en hun concepten.

De deelnemers:
Maxine Palit de Jongh - Schrijver
Bilal el Aoumari - Acteur
Amro Kasr - Acteur, schrijver en founder Kasr Producties

Taal: Nederlands

Dit programma is in samenwerking met ROSE stories.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01