Ga naar inhoud
Nog mooier dan cum laude afstuderen: het winnen van een van de Talent Awards voor bijzondere eindexamenproducties. Tijdens de Talent Award Ceremonie op maandag 26 september zijn de winnaars bekendgemaakt. In dit filmblok zie je de winnende films van de NFF Studentencompetitie 2022 op het grote witte doek!

Over de films:

Void Between Us
Een jonge vrouw bevindt zich in een geïsoleerde en verlaten wereld. Via haar herinneringen probeert ze een weg terug te zoeken naar de verloren band met haar tweelingbroer. Muzikale film over verlies en verbinding.

It Will Rain
De Syrische broers Nawras en Ward zitten onterecht vast in een helse gevangenis zonder uitzicht op vrijlating. Als Nawras toch op vrije voeten gesteld wordt, komt hij voor een slopend dilemma te staan.

Over een pastoor op regenlaarzen
Wanneer de dementerende Jozias hulp wil halen voor zijn vrouw, raakt hij steeds verder van huis. Diep in een verlaten bos ontmoet hij een gewapende jonge vrouw en begint een onverwachte reis.

Verwoede pogingen
Een tragikomische reis door een coaching-weekend voor persoonlijke groei. Over vaderschap, zelfhulpboeken, rollenspellen, een rampzalig verlopen schreeuw-oefening en onze verwoede zoektocht naar de antwoorden die we misschien wel nooit zullen krijgen.

Lees hier wie de winnaars van de NFF Studentencompetitie 2022 zijn.

NFF Studentencompetitie