Ga naar inhoud
Dompel je onder in de fascinerende wereld van sound design met Paula Fairfield, de creatieve geest achter het gebrul en gesnuif van Drogon, Rhaegal en Viserion. Paula heeft maar liefst dertien Emmy-nominaties op haar naam staan, waarvan ze er drie heeft verzilverd voor Game of Thrones én Lovecraft Country. In deze Prof Talk vertelt ze alles over haar werkwijze.

Paula heeft een passie voor ‘high concept’ sound design. Dit zie je duidelijk terug in haar cv als sound artist. Tijdens Paula's carrière als exposerend kunstenaar was ze de codirecteur van Canada's belangrijkste centrum voor mediakunst, Charles Street Video. Haar kunstwerken bevinden zich in verschillende collecties over de hele wereld. Ze zit in de adviesraad van Northwestern University, de Executive Sound Peer Committee van de Television Academy, de adviescommissie voor AVID, en is lid van de Film Academy en de MPSE.

Naast Game of Thrones en Lovecraft Country, zijn andere recente projecten waaraan Paula heeft gewerkt House of the Dragon, Rings of Power, Motherland: Fort Salem, Warrior Nun, Them: Covenant en The Nevers. Tijdens de Prof Talk deelt ze alles over haar werkproces voor tv, film, series, commercials en voor eigenlijk alles wat lawaai maakt. Een niet te missen sessie voor iedereen met een liefde voor geluid in film.

In samenwerking met Vereniging Constructief Audio (VCA).

Voertaal: Engels
Moderator: Aline Bruijns 

Professionals & Talent Programma