Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! Op 30 september vertonen we bij ‘t Hoogt bij De Nijverheid Dead & Beautiful, met aansluitend een Q&A met producent Erik Glijnis en cameraman Jasper Wolf.

In samenwerking met culturele partners vertoont Hoogt on Tour op verschillende locaties in Utrecht onderscheidende films: inhoudelijke en artistieke films die je blik verruimen, je mening doen kantelen of die je aan het denken zetten over jezelf en onze snel veranderende wereld.

Dead & Beautiful
Voor Lulu en haar vrienden ligt de wereld aan hun voeten. Ze zijn jong, beeld­schoon en extreem rijk, kunnen alles krijgen en alles doen. Het leven is één groot feest, maar toch knaagt het. In hun zucht naar span­ning besluit de vrien­den­groep aan een sjaman­is­tisch ritueel deel te nemen. Het loopt gigan­tisch uit de hand en ze worden wakker met een angstaan­ja­gende meta­mor­fose… Maar het duurt niet lang voordat ze deze veran­dering als een kans gaanzien.

NFF in de wijk
Het NFF duikt ook op buiten de Utrechtse binnenstad. Van concertzaal tot buurthuis, van Zuilen tot aan Lunetten. Buitenbioscoop, kortefilmprogramma’s en filmdiners. Ontdek op filmfestival.nl/in-de-wijk wat er dit jaar op de verschillende locaties is te zien en te doen!

NFF in de wijk Talks & events Films

Stills

D_B_still_1_Jesse_Hsu_Lemming_Film_Face_Masks_1_.jpg