Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! Bij ZIMIHC Zuilen in het Vorstelijk Complex vindt op zaterdag 25 september een filmdiner plaats met de film Love in a Bottle. Eet en kijk smakelijk, met een bijzondere filmvoorstelling, een driegangendiner én als toetje de makers van de film op de praatstoel. Na afloop vindt een Q&A plaats met Paula van der Oest (regie) en Hanneke Bosman (producent). Een festivaltraditie die naar meer smaakt! Deze locatie is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk.

Love in a Bottle
Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd) ontmoeten elkaar vluchtig op het vliegveld. Allebei onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van COVID-19 is. Miles vertrekt naar Londen en Lucky naar Amsterdam. Beiden gaan in quarantaine in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Zal de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel stappen?


NFF in de wijk
Het NFF duikt ook op buiten de Utrechtse binnenstad. Van concertzaal tot buurthuis, van Zuilen tot aan Lunetten. Buitenbioscoop, kortefilmprogramma’s en filmdiners. Ontdek op filmfestival.nl/in-de-wijk wat er dit jaar op de verschillende locaties is te zien en te doen!

NFF in de wijk Films Gouden Kalf Competitie Talks & events