Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! Vechtclub XL is een broedplaats voor creatieve professionals sinds 2012 gevestigd op het voormalige OPG-terrein in Utrecht. Tijdens NFF vertonen we op woensdag 29 september The Taste of Desire. Naast de film zal er een Q&A plaatsvinden met de regisseur Willemiek Kluijfhout en je kunt - geheel in stijl van de film - heerlijke oesters eten. Deze oesters zijn klaargemaakt door restaurant De Klub, dat gevestigd zit in Vechtclub XL. Tickets kosten €7,50, klik hier om te bestellen

The Taste of Desire
Een filmische reis rond de wereld, met vijf persoon­lijke verhalen die alle­maal gelinkt zijn aan de oester. Van een burlesque-artiest in New York met een beruchte oesteract, twee Franse topkoks, een tot oester­duiker omgeschoolde Zweedse, een Japanse kunste­naar en een doodzieke Engelse psycholoog die hoopt zijn levenswerk — een boek over oesters — nog op tijd af te krijgen. Hoe ver willen we gaan om ons verlangen te bevredigen?

NFF in de wijk
Het NFF duikt ook op buiten de Utrechtse binnenstad. Van concertzaal tot buurthuis, van Zuilen tot aan Lunetten. Buitenbioscoop, kortefilmprogramma’s en filmdiners. Ontdek op filmfestival.nl/in-de-wijk wat er dit jaar op de verschillende locaties is te zien en te doen!

Gouden Kalf Competitie NFF in de wijk Films Talks & events
Tickets
Tickets bestellen

Tickets voor dit evenement zijn via de button bij de locatie in de wijk te verkrijgen.