Ga naar inhoud
NFF 2021-09-30_ NFF in de wijk- Brommerbios bij RAUM - Marcel Krijgsman - 023.jpg

NFF in de wijk

Het NFF duikt ook op buiten de Utrechtse binnenstad, van Zuilen tot aan Rotsoord. Ontdek wat er dit jaar op de verschillende locaties te zien en te beleven is!

Ook in 2022 is de festivalsfeer buiten het Utrechtse centrum te voelen, van concertzaal tot buurthuis!

Check hier met welke activiteiten het Nederlands Film Festival in de Utrechtse wijken te vinden is.
Deelnemende locaties:

NFF in de wijk: De Helling
Op donderdag 22 september vanaf 20:30 uur wordt er een programma vertoond met de nieuwste korte films uit het NFF-programma, namelijk Red Fried District, Stompen, Anahit, Obesk en So Loud the Sky Can Hear Us. Prijs: €8,- (€6,- + €2,- servicekosten).

NFF in de wijk: ZIMIHC Zuilen
Op zondag 25 september vanaf 19:30 uur wordt Shabu vertoond, als onderdeel van het jaarlijkse ZON festival – het bruisende festival vóór en dóór de bewoners van Zuilen en Ondiep. Prijs? Gratis!

NFF in de wijk: Molen de Ster (& de Voorkamer)
Op woensdag 28 september worden om 20:00 uur de films It’s Nice in Here en Ik ben een bastaard vertoond. Prijs: €7,50 (excl. €0,79 servicekosten)

NFF in de wijk: De Wilg
Op woensdag 28 september wordt om 20:00 uur een kortefilmprogramma vertoond: Hoeba, Het kamp, It's Nice in Here en Teledoc Campus – Buurman Abdi. Het filmblok wordt verrijkt met een inleiding en een nagesprek met aanwezige makers. Kosten: €5,- (+gratis drankje!).

NFF in de wijk: 't Hoogt bij De Nijverheid
Op donderdag 29 september vanaf 20:30 uur wordt de speelfilmFemi vertoond. Prijs: €12,50. Kortingen zijn van toepassing en gratis toegang voor houders van een Cineville-pas.