Ga naar inhoud
Eerdere bijeenkomst in MACA.jpg

NFF Extended x FilmForward: De ontwikkelingen van AI in film

Artificial Intelligence is onderdeel geworden van de creatieve industrie. Wat is de kracht van (generatieve) AI voor het maken van filmproducties? Wat zijn de laatste technische ontwikkelingen? En wat zijn de juridische aspecten van van AI in filmproducties? Waar moet je op letten als je AI wilt gebruiken, of juist wilt voorkomen dat je werk ongewild door AI wordt gebruikt?

NFF Extended en FilmForward organiseren samen een interactieve bijeenkomst waar we met filmmakers, AI-experts en juridische experts ingaan op deze ontwikkelingen. Een bijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen, maken en vertonen van filmproducties.

Sprekers zijn o.a. Gaico Bos (advocaat Bos.Legal), Nadia Piet (Founder & creative director AIxDesign), Marco Gijsen (Director ALLY-AdAlliance), Thirsa van Til (actrice) en Jasper Vis (Founder Headcandy.EU and Studio XNL).

Deze bijeenkomst vindt plaats in MACA Moving Arts Centre Amsterdam op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. De ticketprijs is incl. een welkomstdrankje.