Ga naar inhoud
20230923_MIDDAGVANHETSCENARIO_MARCELLEOHM-8691.jpg

NFF Conferentie

Dinsdag 24 september is het weer tijd voor de jaarlijkse NFF Conferentie! Dit is hét moment waarop de Nederlandse AV-sector samenkomt om te praten over de belangrijkste vraagstukken en bewegingen binnen de industrie.
Tijdens de NFF Conferentie worden diverse onderwerpen diepgaand en inspirerend onder de loep genomen in een sectoroverstijgend dagprogramma boordevol panels, presentaties, expertmeetings en casestudies.

Het programma start met een plenair ochtendprogramma en gaat in de middag verder met diverse parallelprogramma’s. Dit jaar biedt een Conferentieticket ook toegang tot een Masterclass op dezelfde dag.

We sluiten de dag af met een borrel tijdens de Professionals Drinks van 17:00 tot 19:00 uur. Hierna kan je ook nog aansluiten bij de NFF Prof Talk van Oscar-winnaar Erik-Jan de Boer, waarin we diep in de wereld van visuele effecten duiken.

Koop vandaag nog je ticket voor de NFF Conferentie 2024 en verzeker jezelf van een plek op hét sectormoment van de Nederlandse AV-industrie!

Wees er snel bij en profiteer van de early bird korting! Schaf je NFF Professionalspas voor €115,- aan en ontvang €20,- korting. De actie is geldig tot 11 juli 2024. De Professionalspas geeft toegang tot het gehele festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie.

Taal: Nederlands en Engels

Er is een Nederlandse Gebarentaal Tolk (NGT) aanwezig bij het plenaire ochtendprogramma van de NFF Conferentie.

Programma

NFF Conferentie

Di 24 sep. 10:00 - 19:00, Stadsschouwburg Utrecht
Plenair ochtendprogramma
2 uur
Plenair ochtendprogramma
2 uur
Lunch
1 uur
Lunch
1 uur
Parallelprogramma
4 uur
Parallelprogramma
4 uur
Prof Drinks
2 uur
Prof Drinks
2 uur