De NFF Conferentie keert terug tijdens het Professionals Programma als dé vinger aan de pols van de Nederlandse audiovisuele en digitale cultuurindustrie. Die stand van zaken weerspiegelt in de hybride vorm van de conferentie, met dit keer gelukkig wel weer veel ruimte voor ontmoetingen, wederzijdse inspiratie en kruisbestuiving. In een veelzijdig dagprogramma vol panels, discussies, presentaties en casestudies bespreken we hoe het ervoor staat in de sector en kijken we met open vizier naar de wereld van nu en straks.

Zin om collega’s en andere professionals te ontmoeten in een feestelijke festivalomgeving? Dan is het hybride programma op locatie precies iets voor jou. Wil je liever enkele sessies online meekijken? Klik hier.

Het ticket geeft je toegang tot twee zalen. Er zijn onder meer interactieve en simultane uitzendingen uit onze streaming studio en je kunt een serie livegesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen volgen. Van 10:00 tot 18:00 kun je je onderdompelen in alle actuele av-dossiers en inspirerende digitale onderwerpen. In de sessie Intiem op afspraak heb je ook toegang tot een unieke bioscoopvertoning van de drie shorts Funkele, Maysa en Dienstmeid #2, inclusief nagesprekken.

Een volledig overzicht van de NFF Conferentie sessies vind je hier.

Tickets
Dit programma is op diverse manieren te volgen:
- Op locatie, in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, zaal 8.
- Via een interactieve live-uitzending in bioscoopsfeer in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht zaal 14, waar je via een Q&A-app direct vragen indient voor de sprekers.


Taal: Nederlands & Engels

Professionals programma NFF Conferentie