Ga naar inhoud
20220923_NFF conferentie_Representation_Lets do better_©Paulus van Dorsten027.jpg

NFF Conferentie 2023

Zaterdag 23 september is het weer tijd voor de jaarlijkse NFF Conferentie! Hét moment waarop de Nederlandse av-industrie samenkomt om bij te praten en te discussiëren over de meest actuele trends en beleidsmatige en vakmatige ontwikkelingen binnen de sector.

Tijdens de NFF Conferentie nemen we diverse onderwerpen onder de loep in een dagprogramma met panels, debatten, expertsessies en casestudies.

In de Conferentie bieden we twee lijnen: een filmpolitieke route en een inspiratieroute. Binnen de filmpolitieke route bespreken we onder andere het advies van de Raad voor Cultuur en de uitgangspunten van de Staatssecretaris voor de beleidsperiode 2025 – 2028. Onderwerpen als fair practice, de investeringsverplichting en de arbeidsmarkt worden in rondetafelgesprekken bediscussieerd.

De inspiratieroute speelt in op de verandering in de manier waarop wij maken en vooral ook wat we kijken. Wat zijn de verschillen en gelijkenissen bij de ontwikkeling van films en series en waarom zijn series zo favoriet bij ons publiek? Wat is de rol van showrunners in Nederland? Samen praten we bij over de nieuwste trends en vraagstukken.

Koop vandaag nog je ticket voor de NFF Conferentie 2023 en verzeker jezelf van een plek op hét sectormoment voor de Nederlandse av-industrie. Lees meer over het volledige programma van de Conferentiedag en de diverse sessies op de speciale NFF Conferentiepagina.

Let op: via Stadsschouwburg is voor €16,- lunch beschikbaar voor NFF Conferentiebezoekers. Klik hier om lunch bij de Stadsschouwburg te bestellen. De capaciteit voor deze lunch is beperkt en voor de reserveringen geldt op is op.

Professionals & Talent Programma