De jaarlijkse Internationale Masterclass Montage van de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors is inmiddels een traditie op het NFF.

Dit jaar zal filmeditor Pamela Martin, ACE te gast zijn. Zij is bekend van onder meer Little Miss Sunshine (2006), The Fighter (2010) en King Richard (2021). Die laatste twee films leverden haar Oscarnominaties op, en voor King Richard won ze dit jaar een ACE Eddie Award.

Aan de hand van fragmenten uit haar films praten we over haar carrière als editor en filmmaker, over filmtaal en montage, en gaan we dieper in op haar werk.

Moderator: Job ter Burg

Datum: zondag 25 september
Tijd: 14:00 - 17:30 (inclusief pauze tussen 15:30 en 16:00)
Locatie: Stadsschouwburg - Blauwe Zaal
Taal: Engels

In samenwerking met de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors (NCE).

Let op: beperkt aantal kaarten beschikbaar voor Professionalspashouders. Kun je geen ticket meer krijgen of wil je zonder de Professionalspas tickets aanschaffen? Klik hier voor nog meer tickets.

NFF Professionalspas
Wil je voordelig naar het festival? Met de NFF Professionalspas neem je voor €120,- deel aan het complete openbare festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie. Bij aanschaf van een Professionalspas ontvang je tijdelijk een kortingscode voor je festivalverblijf bij EYE Hotel Utrecht (let op, beperkte beschikbaarheid).

Professionals Prof Talk