Ga naar inhoud

Let op: de kaartverkoop loopt via deze link van de NCE. De tickets via NFF zijn uitverkocht!

De NCE heeft opnieuw een gast van wereldformaat uitgenodigd: Eddie Hamilton, ACE, de editor van Mission Impossible: Dead Reckoning/Fallout/Rogue Nation, Top Gun: Maverick, Kingsman: The Secret Service/The Golden Circle, Kick-Ass 1 & 2 en nog veel meer. Hamilton is van Britse afkomst en heeft een langdurige samenwerking met regisseurs Matthew Vaughn (Kick-Ass, Kingsman en X-Men: First Class) en Christopher McQuarrie (Mission Impossible). Sinds hij aan MI: Rogue Nation is begonnen heeft Hamilton vrijwel non-stop aan films met Tom Cruise gewerkt.

In een gesprek met Peter Alderliesten, NCE gaat Eddie onder andere in op zijn werk als filmeditor, de hoogste regionen van actiemontage, en hoe zijn samenwerking met regisseurs, VFX departments, componisten en sound designers hem helpt om de spanning zo groot mogelijk te maken.

Voertaal: Engels
Moderator: Peter Alderliesten, NCE

Over Internationale NCE-Masterclass Montage
De jaarlijkse internationale masterclass van de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors (NCE) in samenwerking met het NFF is toegankelijk voor iedereen. De NCE organiseert al twaalf jaar masterclasses, onder andere in samenwerking met het NFF en IDFA, en wil editors (inter)nationaal verbinden en het vak van editor zo goed mogelijk representeren alsmede de zichtbaarheid ervan vergroten.

Professionals & Talent Programma