Ga naar inhoud
Hoogt (2).jpg

Interdisciplinary Shorts Night

Interdisciplinary Shorts Night is uitverkocht. Benieuwd naar gelijknamige programma's? Bekijk dan Unproduced x NFF of Club Cinema #1: Kitten of Vluchteling?

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Hoogt on Tour en De Nijverheid brengen je drie korte films uit het NFF-programma, voorzien van unieke live performances. 

Drie korte films met drie unieke live performances van studenten van de opleiding Musician 3.0 van het HKU Utrechts Conservatorium. NFF, Hoogt on Tour en De Nijverheid nodigden studenten de Musician 3.0 studenten uit om zich te laten inspireren door een van de geselecteerde korte films en op basis daarvan een korte performance te maken. De performances vormen ieder op hun eigen manier de inleiding van de film. Na afloop van de film vindt er nog een Q&A plaats met de makers. Het programma bestaat uit de films Guerreras,  PosSession of the Spirit en Waka Nanga Mi. 

Over Hoogt on Tour  
Hoogt on Tour toont films en maakt programma's op verschillende plekken in de stad. Hoogt on Tour biedt graag een podium aan vernieuwende makers en aanstormende talenten. Daarnaast geeft Hoogt on Tour jaarrond filmeducatie aan duizenden jongeren van Utrechtse basisscholen en op het voortgezet onderwijs, mbo en hbo.  

Over De Nijverheid   
De Nijverheid is een culturele vrijhaven in het Utrechtse Werkspoorkwartier met ateliers en werkplekken voor ruim vijftig autonoom kunstenaars, ontwerpers en creatieve makers. Daarnaast biedt Nijverheid podium aan beeldende en podiumkunsten, voor iedere maker of artiest die snakt naar rafelranden, cross-overs en experiment. Het cultureel programma varieert van opzwepende concerten tot intieme filmavonden, van spraakmakende exposities tot verrassend locatie theater - en alles daar tussenin. Bij de Nijverheid vind je ook een kunstcafé, de keuken van PEUZEL voor lunch en diner en een ruim cultuurterras aan het water.

Benieuwd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030