Ga naar inhoud
Voor wie er graag vroeg bij is: twee exclusieve voorpremières van eigen bodem, mede mogelijk gemaakt door BNNVARA. Gastheer Patrick Lodiers presenteert deze speciale filmmiddag op het NFF.
BNNVARA is dit jaar opnieuw trotse mediapartner van Het Nederlands Film Festival. Samen met het NFF organiseert BNNVARA ‘Het beste van BNNVARA’. Een bijzondere filmmiddag met twee voorpremières van eigen bodem, mede mogelijk gemaakt door BNNVARA. Het beste van BNNVARA vindt plaats op vrijdag 23 september om 13:30 uur in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en wordt gehost door Patrick Lodiers, presentator van onder andere De Nieuws BV op NPO Radio 1 en Manifest Stenenkoorts.

De middag start met de voorpremière van de tragikomische documentaire M’n beessie en ik (regie: Johan Kramer). Een psychologische zoektocht naar de vraag of we huisdieren nodig hebben om een gat op te vullen. M’n beessie en ik gaat tijdens het festival in première en is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie. Daarnaast staat er een exclusieve voorvertoning van een speelfilm op het programma, welke film dat is kunnen we nog niet verklappen! De energieke en muzikale speelfilm is pas over een jaar voor het grote publiek te zien. We kunnen wél aankondigen dat hoofdrolspeler Martijn Lakemeier aanwezig is en vragen beantwoordt uit het publiek!

De twee films worden toegelicht door Patrick Lodiers, die tijdens deze speciale dag ook de Q&A’s met de aanwezige makers verzorgt.

Reguliere kaarten kosten €20, BNNVARA-leden betalen €17,50. Wil je gebruik maken van de ledenkorting? Word dan lid van BNNVARA via: www.bnnvara.nl/word-lid