Ga naar inhoud
Vertoning van het indringende mozaïekdrama Crossing, met hoofdrollen voor Gijs Naber en Hadewych Minis. Als voorfilm zie je de korte film Iskander.

Crossing
Crossing verweeft universele gevoelens van liefde, angst, hoop en verlies van diverse personages tijdens een even gespannen als dramatische overtocht van twee uur tussen Marokko en Spanje.

Iris, Walter en hun zonen nemen na hun vakantie de veerboot vanuit Marokko richting huis. Tijdens de overtocht naar Spanje worden ze geconfronteerd met huwelijksgeheimen. De scheepskapitein ondertussen, smokkelt zijn zwangere dochter en vrouw mee in zijn hut vanwege de schaamte voor een bastaardkind. In de Spaanse haven vinden ambulancemedewerkers het lichaam van een jongeman; voor beiden de emotionele druppel die de emmer doet overlopen. Met het aanmeren worden alle personages in dit indringende mozaïekdrama geconfronteerd met de gevolgen van hun daden.

Voorfilm: Iskander
Surrealistisch kort drama waarin een talentvolle sterrenkundige in het Amsterdam van de jaren ‘70 aan de vooravond staat van een wetenschappelijke doorbraak. Tot hij zijn grip op de realiteit verliest.

Let op: deze voorfilm beschikt niet over Subcatch of Earcatch.