Ga naar inhoud
STOMPEN02.png

CJP: NFF in één middag

Plof op zaterdagmiddag 24 september lekker neer in een bioscoopstoel en laat je verrassen door films over het ontdekken van je eigen identiteit. Uiteraard inclusief bier en bitterballen achteraf. Met je CJP-pas betaal je €13,50 in plaats van €16,50 voor je ticket.

CJP pakt uit met een speciaal samengesteld blok gloednieuwe films die je niet wilt missen. Een aantal makers van de films zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden na de film. In de zaal óf tijdens de borrel.

De films:

Ultrakort - Red Fried District (regie: Flip van der Kuil, Stephan Miras)
Een jonge naïeve kroket komt terecht in een snackmuur en moet het opnemen tegen een loeder van een kaassoufflé. Wie verleidt de klant en zal worden uitverkozen als snack?

Stompen (regie: Thomas Bos)
Vuilnisman Patrick is boos. Alles moet kapot. Tijdens een verplichte cursus woedebeheersing ontmoet hij boze mensen uit andere lagen van de samenleving.

Glow (regie: Jottum Kok)
In deze observerende documentaire verandert Yusuf in het asielzoekerscentrum in zijn alter-ego Grizolda. Die geeft hem hoop en kracht buiten de muren van het azc.

Le Trajet (regie: Marie Lormeau)
Een uitgeputte, alleenstaande moeder haalt haar tienerdochter op van het winkelcentrum waar ze net betrapt is op diefstal. Daarna komen ze al snel terecht in een gewelddadige woordenwisseling.

White Berry (regie: Sia Hermanides)
De Burundese Grace (17) voelt zich met haar albinisme een buitenstaander in haar omgeving. Als ze danser Kya ontmoet, opent dat een nieuwe wereld. Hoe ver is ze bereid te gaan om bij Kya’s groep te horen?

Combideal
Met je CJP-pas krijg je uiteraard korting op het programma. Heb je nog geen CJP-pas? Kies dan voor de combideal. Daarmee krijg je toegang tot dit programma en een jaar lang een CJP-pas.