Ga naar inhoud
Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Petit Café Rabarber is er ook bij, met een speciale NFF-editie van Cappukino.

De vegetarische daghap is uitverkocht.

Speciaal voor NFF wordt er na de zomerstop van Cappukino een Nederlandse film vertoond met voor deze keer een bijpassende (vegetarische) daghap, te nuttigen voor de film. Welke? Dat is nog een verrassing. Het toetje serveren we tijdens de film.

Reserveren voor de maaltijd is zeer aan te raden, maar niet noodzakelijk. De toegang tot Rabarber en de avond van Cappukino is, zoals altijd, gratis. Voor de daghap plus toetje betaal je 17,50. Reserveren doe je via info@rabarber-utrecht.nl. De daghap is te bestellen vanaf 18:00 uur, op is op.

Over Cappukino
Een voorliefde voor films en goeie koffie bracht een stel Utrechtse vrienden in 2018 op het idee om deze twee te combineren in een lunch- en koffietent in de binnenstad. Rabarber is sinds 2019 de host zijn van Cappukino, film kijken op de zondagochtend met een bak filterkoffie en speciaal bedacht ontbijtje, al dan niet passend bij (het thema van) de film.

Benieuwd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030