Ga naar inhoud
Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht sluit aan met vertoningen van hun afstudeerders in het Louis Hartlooper Complex. 

Benieuwd naar de eindexamenfilms van HKU-studenten? Kom dan naar HKU Blikvangers op woensdag 27 september in het Louis Hartlooper Complex. Daar ontdek je het afstudeerwerk van de nieuwe lichting film- en animatietalent van Utrecht, met na afloop korte interviews met de makers. 

Film- en animatiemakers van de HKU vallen geregeld in de prijzen. Tijdens eerdere edities van het festival werden meerdere eindexamenfilms bekroond en ook binnen internationale competities doen alumni mee op het hoogste niveau. Het programma is ideaal voor mensen uit de filmindustrie die nieuw talent willen spotten, maar ook voor filmliefhebbers die er als eerste bij willen zijn. Het eindexamenwerk is medio september helemaal af, dus tijdens HKU Blikvangers zie je als eerste wat deze jonge makers te bieden hebben!  

Over HKU 
HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en media. HKU telt negen schools met in totaal 4400 studenten: Beeldende Kunst, Design, Muziek en Technologie, Games en Interactie, Kunst en Economie, Media, Utrechts Conservatorium, Theater en Creative Transformation. 

ROLSTOEL & MINDERVALIDEN
In onze bioscoop zijn een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Neem van te voren contact op met onze receptie om te vragen naar de beschikbaarheid en om uw bezoek telefonisch in te plannen. Wilt u gebruik maken van een traplift naar de zaal? Wij verzoeken u dan 30 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn in ons gebouw.

Benieuwd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030