Ga naar inhoud
De 14-jarige freerunner Zeki verhuist samen met zijn vader van Rotterdam naar een luxe villawijk in Istanboel. Daar komt hij in contact met een groep jongeren. Om bij hen te horen begint hij met zakkenrollen en doet hij er alles aan om zijn twee levens gescheiden van elkaar te houden.
Freerunner Zeki (14) voelt zich opgesloten in een gated community in Istanboel, waar hij met zijn vader naartoe verhuisde vanuit Rotterdam. Zeki’s moeder overleed kort geleden en de tiener worstelt met dat grote verlies. Tijdens deze eenzame zomervakantie zoekt Zeki vrijheid buiten de muren, waar hij in een arme wijk wordt opgenomen in een groep straatkinderen die geld verdienen met zakkenrollen. Hij moet zich in dit jeugddrama in alle bochten wringen om zijn twee totaal verschillende levens van elkaar gescheiden te houden.

Let op: de voorfilm beschikt niet over Subcatch en Earcatch.

Beleef de première op zondag 24 september
Op zondag 24 september heb je de kans om de première van Beraber bij te wonen in Kinepolis Jaarbeurs. Beleef de eerste vertoning van de film, samen met de acteurs, filmmakers en genodigden op deze bijzondere avond. Tickets voor deze vertoning bestel je hier.