Ga naar inhoud
hooghiemstra.JPG

Animatie Avond Utrecht

Animatie Avond is uitverkocht. Benieuwd naar gelijknamige programma's? Bekijk dan PECHAKUCHA <3 FILM.

Met NFFx030 neemt NFF Utrecht compleet over, samen met vele Utrechtse organisaties en podia! Zo geniet je in creatief verzamelpand Hooghiemstra voor het derde jaar op rij van de beste Utrechtse Animatie.

Animatiefan? Kom dan naar de Animatie Avond Utrecht in de knusse popup bioscoop in Hooghiemstra. Het beste of nieuwste werk van Utrechtse animatoren wordt vertoond. Tijdens de korte interviews na afloop vragen we hen het hemd van hun lijf over hun geheimen, uitdagingen en anekdotes. Verheug je op een diverse selectie aan animatie: van met de hand getekend tot 3D, van grappige stopmotion animaties tot serieuzere films over relevante thema’s. Op het programma staat o.a. werk van het bekende animatietrio Job, Joris en Marieke, gloednieuwe animaties van jong talent en een sneak preview van het nieuwste werk van productiehuis il Luster.

Over Hooghiemstra
Bij Hooghiemstra in hartje Utrecht bruist het van de creatieve studio's, professionele bureaus, zelfstandigen en maakateliers. Creatieve ondernemers kunnen in deze oude fabriek werken en vergaderen, genieten van exposities en genieten van inspirerende evenementen.

Benieuwd naar de andere programma's van NFFx030? Bekijk ze hier!

NFFx030