UITVERKOCHT: Voortgezet onderwijs | Workshops Junior Kalveren Gala

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een film? Onder leiding van een ervaren filmdocent leren leerlingen tijdens een drie uur durende workshop bij jou op school hoe ze een film van één minuut maken. Met de premièrekit organiseren de kersverse filmmakers vervolgens hun eigen première in de klas, geheel in NFF-stijl. Via een lesbrief leren de leerlingen hoe ze zelf de beste film uitkiezen en hoe ze hun keuze kunnen onderbouwen, met als hoogtepunt de uitreiking van het Junior Gouden Kalf! De rode loper wordt uitgerold voor een compleet en onvergetelijke NFF-première, gewoon bij jou in de klas.

Hoe werkt het?
De workshops vinden plaats in de periode van 25 september t/m 16 oktober, op een ochtend (9:00 – 12:00) of middag (13:00 – 16:00). De workshop start met een gezamenlijke introductie in één lokaal. De tweede helft van de workshops worden de groepen opgedeeld en zijn er twee lokalen nodig. In het geval er 1.5 meter afstand moet worden bewaard ten tijde van de workshop, moet er in beide lokalen door alle deelnemende leerlingen genoeg afstand kunnen worden gehouden.

De kosten voor een compleet verzorgde workshop met premièrekit is €450,- per klas van max. 30 leerlingen. In verband met reistijd voor onze docenten kunnen workshops buiten de regio Utrecht alleen in overleg geboekt worden. Na afloop van de workshops ontvangen jullie binnen een week een online link, waarmee jullie toegang krijgen tot jullie eigen filmprogramma.

Kosten Junior Kalveren Gala: €450 per workshop voor max. 30 leerlingen.

De workshop wordt aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Het NFF houdt de RIVM-maatregelen vanzelfsprekend goed in de gaten en past de invulling van de workshop hier op aan.

 

Dit programma is uitverkocht.